Jdi na obsah Jdi na menu
 


JARO 08

17. 7. 2008

Suchdol Stars C - Free Team 2:6 (0:4)
sestava: Lukino - Jendys, Doktor, Mára, Jiřina, Pepino, Kubišta, Malda.
branky: Malda, vlastní soupeře

Skvělé počasí, výborný povrch a mizerný výkon Hvězd v úvodním kole nového ročníku soutěže. Katastrofálně zvládnutý úvodní poločas de facto určil vítěze duelu. Všechny čtyři branky Hvězdy soupeři darovaly jako na podnose, po velkých chybách při rozehrávce na vlastní půli nebo v defenzívní činnosti. Směrem dopředu se Suchdolští prezentovali naprosto bezzubým výkonem, absence mužů schopných tvůrčí myšlenky byla až příliš znát.Korunu všemu ještě nasadila v poslední minutě prvního dějství neproměněná penalta na straně Hvězd, kdy Pepino ve zbrusu nových kopačkách mířil pánubohu do oken. Soupeř měl poměrně dobře zvládnutou obrannou fázi a především velmi nebezpečně přecházel do protiútoku, kdy docházelo k častému přečíslení pomalé a nevracející se defenzívy Hvězd. A to ještě Lukino v roli permanentně nasazeného hasiče sám několik požárů svými zákroky uhasil. 
Ve druhé třicetiminutovce byl výkon přece jen o něco lepší, snaha o kombinační kopanou byla patrnější, k vidění byla občas i pohledná akce, ne konci jedné z nich pak Doktor naservíroval Maldovi přihrávku před prázdnou branku. Nicméně výsledek se "podařilo upravit" pouze kosmeticky.

Suchdol Stars C - Junior Motol 1:3 (0:1)
Sestava: Lukino - Kubišta, Jendys, Kotel, Hotovson, Jiřina, Tomáš, Pepino, Doktor
Branka:
 Pepino

V poměrně chladnou a deštivou neděli nás na Hanspaulce čekalo příjemné překvapení v podobě krytého hřiště. To byl však jediný klad tohoto odpoledne. Po úvodní oťukávané se soupeř, který měl k dispozici snad dvě pětky hráčů, do nás pustil a výsledkem toho byla první inkasovaná branka poté, co si nejlepší hráč soupeře  pohrál s našimi dvěma obránci a poté chladnokrevně umístil k tyči. Lukino byl bez šance. A právě náš golman byl tím, kdo uchránil tým od dalšího nárůstu skóre v náš neprospěch. Na stále přibývající šance soupeře tasil až zázračné zákroky.
Před vstupem do druhé půle jsme si řekli, že to zkusíme, ovšem záhy po minele v rozehrávce to bylo o dva. Snížit se podařilo Pepinovi, který ukázal důraz ve vápně soupeře a po mírném zaváhání soupeřova golmana oslavil svůj premierový gól v HL. Ve snaze o vyrovnání jsme více otevřeli hru, k vidění byly příležitosti na obou stranách, ale jednu jedinou dokázal využít Junior, který tak zcela zaslouženě zvítězil. 

My - Suchdol Stars C 4:5 (2:2)
sestava: Lukino - Jendys, Kubišta, Hotovson, Kotel, Jiřina, Malda, Pepino, Doktor
branky:
 Kotel 5 !!

Nevídaná střelecká exhibice v podání Kotla zajistila Hvězdám premiérové vítězství v sezoně. Úvod utkání s týmem, na který to Hvězdy dosud neuměly (2 třígólové porážky), byl jako ze špatného snu. Uběhlo sotva 32 vteřin a Lukino lovil balón ze sítě. Odpověď na sebe naštěstí nedala dlouho čekat. Po povedené kombinace nasazuje Kotel gólmanovi soupeře jesle - 1:1. Hrál se oboustranně útočný fotbal a obránci na obou stranách se měli co ohánět. I další dvě branky byly dosti slepené: nejprve se ujme Kotlova dělovka, aby vzápětí soupeř s trochou štěstí (odražený míč) vyrovnal. Za nerozhodného stavu se šlo do kabin.
Během prvních osmi minut druhé půle jsme získali dvoubrankový náskok: Kotel nejprve vystřelí z úhlu a za výrazné pomoci paní Štěsteny končí míč po dvou tečích v brance. Poté s důrazem sobě vlastním dohraje tentýž forvard akci, při níž brankář soupeře nemá míč plně pod kontrolou - prostesty soupeřů jsou marné. Pátý gól padne po ukázkové spolupráce Kotla s Hotovsonem, který si ke konci utkání dovolil výlet ze své domoviny - tedy obrany. Soupeř se snaží bojovat i přes nepříznivý vývoj skore až do konce, což se mu téměř vyplácí. Poněkud laxní defenzíva Hvězd 2x inaksuje, poté ovšem již přichází závěrečný hvizd.

Suchdol Stars C - Notorax 3:3 (1:1)
Sestava: Lukino - Doktor,Jiřina, Kotel, Kubišta, Malda, Pepino, Jendys
Branky: Kotel 2, Doktor

Utkání hrané na umělce na Zákostelní ulici už už vypadalo, že dopadne naší prohrou, jenže drtivý finiš, kdy jsme vstřelili dva góly v posledních dvou minutách, přinesl nakonec zřejmě spravedlivou remízu. Šli jsme do vedení pěknou trefou z mírného úhlu v podání Kotla, jenže soupeř vyrovnal, než jsme řekli švec. Na začátku druhé půle šel Notorax do vedení, a když jej pojistil pět minut před koncem, zdálo se být rozhodnuto. jenže Kotel a v závěrečných vteřinách Doktor za našehou stálého tlaku srovnali: Kotel střelou z dálky a Doktor dorážce z bezprostřední blízkosti.

Notorlet Stodůlky - Suchdol Stars C 2:1 (0:1)
Sestava: Tomáš - Doktor, Hotovson,  Kotel, Kubišta, Malda, Pepino, Jendys

Branka: Kubišta

Do vedení nás poslal umístěnou přízemní střelou Kubišta, ovšem velmi dobře hrající favorit, který dosud neztratil jediný bod, utkání otočil, a to hned při vstupu do druhé půle. Škoda. Pomohla mu k tomu i chyba při Tomášově rozehrávce, jenž zaskakoval za zraněného Lukina v brance. Na druhou stranu je ovšem nutné podotknout, že Tomáš si celkově v hodně nezáviděníhodné situaci počínal dobře.

Suchdol Stars C - AC Parta 1:2 (1:1)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Hotovson, Kotel, Kubišta, Malda, Tomáš, Pepino, Jendys
Branka: Pepino

A do třetice vedení v utkání a opět bez vítězství. S doposud jednoznačně nejhratelnějším soupeřem jsme se porazili sami svým bezzubým chodícím fotbalem, kterým jsme se již dlouho neprezentovali a prezentovat snad nebudeme. Když vstřelil Pepino první branku (či spíše dotlačil míč na brankové čáře), zdálo se, že je vše na dobré cestě. Jenže soupeř po našem zaspání při rohu (neuhlídaný nabíhající protihráč) vyrovnal a po změně stran dokonal obrat opět po naší hrubce v obraně (hlavička naprosto špatným směrem). Sílu ani vůli na vyrovnání jsme nenašli. Bída.

S.N.F. B - Suchdol Stars C 1:2 (1:0)
Sestava: Lukino - Doktor,
Kotel, Kubišta, Malda, Pepino, Hotovson, Jiřina
Branky: Kotel, Lukino

Podruhé v historii k utkání s námi zavítalo na Suchdol esenefácké béčko, a jestliže před rokem v pětce zvítězilo o gól brankou těsně před koncem, nyní jsme jim to vrátili i s úroky: nevídaný gól, kdy Lukino odkopává v závěrečných minutách před dobíhajícím soupeřem a míč lehkým padáčkem končí v brance přivedl v šok asi všehcny aktéry i přihlížející - nejvíce samozřejmě soupeře. Ten byl lepší v první půli, ve druhé šel náš výkon nahoru a po jedné pěkné kombinaci šest minut před koncem vyrovnal Kotel z kroku takřka do prázdné branky.
Velmi důležité dva body.

Úderka Žižkov junioři - Suchdol Stars C 5:3 (4:0)
Sestava: Lukino, Kotel, Jiřina, Hotovson, Doktor, Kubišta, Malda, Pepino, Jendys
Branky: Pepino 2, Doktor

Mladý, rychlý a běhavý soupeř na nás vlítl a do půle nastřílel čtyři fíky. Vypadalo to, že utkání se bude jen dohrávat z povinosti, ovšem dva rychlé góly nově objeveného kanonýra Pepino v úvodu druhé půle utkání notně zdramatizovaly. SOupeř znervozněl, šance přicházely na obou stranách, ale jako první tu sovu dokázali využít ve 47. minutě Žižkováci a poté Doktor již jen z penalty kosmeticky upravil 2 minuty před závěrečným hvizdem.

Suchdol Stars C - TBC Lachtan 0:1 (0:0)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Hotovson, M. Kotel, Kubišta, Malda, Pepino, Jendys

Hodně vyrovnané a nervozní utkání rozhodl soupeř jednou povedenou střelou ve druhé půli. My jsme byli k vyrovnání několikrát hodně blízko, nejblíže asi Jiřina, který trefil tyč.

100P FC - Suchdol stars C 5:1 (3:0)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Hotovson, Kotel, Kubišta, Tomáš
Branka: Tomáš

Zápas blbec, kdy jsme soupeři, který svým herním projevem nebyl určitě o tolik lepší darovali snad všech pět branek: nepokrytý hráč, fatální chyba posledního hráče při rozehrávce, vlastní gól... S tím prostě vyhrát nelze. Dobře, že se aspoň trefil Tomáš...

Suchdol stars C - Dynamo R.U.M. 3:2 (1:2)
Sestava:
Lukino - Jiřina,Kotel, Kubišta, Jendys, Tomáš, Doktor
Branky: Kotel 2, Lukino

Vcelku koukatelné utkání, při němž se skotre převracelo jak na přesýpacích hodinách. Střelecky dobře disponovaný Kotel nás nejprve posílá do vedení a ve druhé půli vyrovnává na 2:2. Soupeř, který nemá jistotu záchrany se snaží seč mu síly stačí, ovšem poslední slovo má Lukino, který se ujme exekuce penaltového kopu nařízeného za ruku ve vápně soupeře. Trefí se parádně, ovšem zůstává ležet na zemi: opět s ozve jeho koleno, takže je z trávníku odnesen. DO branky nastupuje Tomáš, který si tento post již jednou v sezoně vyzkoušel. A jelikož žádnou střelu za svá záda nepustí, končíme nepovedenou sezonu vítězstvím a hledíme vstříc optimističtějším zítřkům.