Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODZIM 11

10. 12. 2011
TJ Sokol Suchdol - Bum Bar PV B 0:1 (0:0)
Sestava: Lukino - Venda, Jiřina, Doktor, Kotel, Kubišta, Malec, Mišák, Tomáš, Pádlista
V prvním utkání se Sokolu postavil soupeř, kterému v předešlé sezoně podlehl ještě pod hlavičkou Hvězd rozdílem třídy 1:5. Tentokrát sehrál o hodně důstojnější partii, ve které byl po většinu utkání i aktivnější. Za aktivitu ani umělecký dojem se ovšem v hanspaulce body nedávají, takže inkasovaný gól 9 minut před koncem znamenal, že na premiérové body si tým s novým názvem bude muset ještě počkat.
 
TJ Sokol Suchdol - Dejnámbůra FC 5:4 (3:3)
Sestava: Lukino -Mišák, Malec, Kubišta, Doktor, Jiřina, Venda
Branky: 15. vlastní gól soupeře, 16. Venda, 22. 57. Mišák, 50. Doktor
Děkanka, 8. minuta utkání, pomyslný ukazatel skóre 0:3 v neprospěch Suchdolských. Málokdo by v tento moment na ně vsadil zlámanou grešli. Přesto budeme svědky nevídaného obratu. Dva slepené góly, z čehož především ten Vendův hlavou je opravdu výstavním kouskem, probouzejí Sokolíky z letargie. O vyrovnání se postará agilní Mišák a ve druhé půli je opět oč hrát. S postupujícím časem a stále nezměněným stavem je zřejmé, že kdo vstřelí branku, bude mít ohromnou výhodu. A je to Doktor, komu se podaří po pohledné kombinační akci dostat svůj tým do vedení. Ale, o šest minut později soupeř rozehraje přímý kop a propálí Lukina v brance. Do konce mače chybí 4 minuty – 4:4. Svůj den má ovšem Mišák – pár vteřin po rozehrávce ze středu uklízí míč za záda soupeřova gólmana. Infarktový závěr! První vítězství je naše!
 
TJ Sokol Suchdol - Drsný šrouby 1:2 (1:0)
Sestava: Lukino - Mišák, Jendys, Pepino, Doktor, Lukino, Jiřina, Kubišta, Tomáš
Branka: 9. Doktor
Záhy jdeme do vedení, ovšem soupeř v druhé půli otáčí. Především druhý gól pouhé dvě minuty před koncem hodně mrzí. Na přesnou střelu k tyči Lukino po několika skvělých předchozích  zásazích nedosáhl. I Šrouby v druhé půli podržel při několika našich šancích brankář.
 
TJ Sokol Suchdol - Gente-Yeti FC 2:2 (0:1)
Sestava: Lukino - Doktor, Mišák, Jendys, Pepino, Tomáš, Malec, Kubišta, Kotel, Jiřina
Branky: 54. Kotel, 59. Doktor
Totálně nepovedené vstupy do obou poločasů přinášejí soupeři dvoubrankový náskok. Když už se zdá, že Suchdolské třetí porážka nemine, přichází závěrečná desetiminutovka snů, ve které se střelecky prosadí Kotel a Doktor. Minutu před koncem dokonce saháme po obou bodech, ovšem přečíslení dva na jednoho v podání právě obou předchozích střelců nedopadne.
 
TJ Sokol Suchdol – Hashlerka THC 1993 A 6:0k
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Venda, Kubišta, Malec, Tomáš, Pepino, Jendys, Mišák
Soupeř se nedostavil, tak jsme si zahráli „na dvě“ „pět na pět.“
 
TJ Sokol Suchdol - Jednota Košík 2:2 (1:0)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Venda, Kubišta, Malec
Branky: 15. a 42. Doktor
Soupeři máme co oplácet, naposledy nás porazil rozdílem čtyř branek, aniž by nám jedinou dovolil vstřelit. Tentokrát se však trefujeme, a jako první a jako opravdu kuriozně: Doktor vloží svou nohu do výkopu soupeřova brankáře a míč se odráží do branky! Košíci jsou otřeseni, ovšem srovnávají na začátku první půle. Je to ovšem opět Doktor, kdo nás posílá do jednobrankového náskoku. Tentokrát pozemní střelou k tyči, mírně tečovanou. Ani druhý náskok však neudržíme, a tak utkání končí zaslouženou remízou.
 
TJ Sokol Suchdol - Lucky Team 2:4 (1:2)
Sestava: Lukino - Jendys, Pepino, Tomáš, Doktor, Jiřina, Dubino, Venda, Kotel, Kubišta, Pádlista
Branky: 28. Kotel, 43. Pádlista
Lídr soutěže nás vítá na svém domácím hřišti ve Stodůlkách, kde máme tu čest hrát vůbec poprvé. Utkání má spád, hraje se nahoru-dolů. Soupeř je produktivnější, především za první dvě branky může být „lucky“, neboť padnou po odražených míčích a chudák Lukino s tím nic nenadělá. V momentě, kdy Pádlista snižuje na 2:3, se vrháme do útoku, otevíráme zadní vrátka a soupeř trestá v samotném závěru.
 
TJ Sokol Suchdol – Sokol Vysočany C 1:2 (1:1)
Sestava: Doktor, Lukino, Jiřina, V. Dub, Kotel, Kubišta, Malec, Mišák, Jendys
Branka: Doktor
V sokolském derby na hřišti v Zákostelní ulici jsme opět prohráli. Potvrdila se teorie, že ve Vysočanech to na domácí neumíme, a připsali jsme si v pořadí třetí porážku (ať již s béčkem ci céčkem Vysočan). Na Doktorovu pohotovou trefu odpověděl soupeř nechytatelnou bombou k tyči, a to běžela teprve čtvrtá minuta utkání. Rozdílový gól vstřelil soupeř ve 40. minutě a my už pak přes veškerou snahu vyrovnat nedokázali. Naopak několikrát musel podržet výborný Lukino.
 
TJ Sokol Suchdol - Manchlastr FC 7:4 (3:3)
Sestava: Lukino - Jiřina, Pepino, Dubino, Doktor, Venda, Hotovson, Kotel, Kubišta, Malec
Branky: 18. 35. 55. Kotel, 22. Venda, 23. Dubino, 50. Jiřina, 58. Doktor
To byl tedy zápas! Poprvé v hale a takový brankostroj! Vedení o tři góly ztrácíme jako když kouzelným proutkem mávne. Během čtyř minut je srovnáno a začíná se „od nuly.“ Druhá půle se opět nese ve znamení našeho střeleckého koncertu, soupeř snižuje až v samotném v závěru za rozhodnutého stavu. Hattrickem se blýskl Kotel, Dubino si připsal premiérovou trefu.  A Lukino? Z něj byli soupeři naprosto zoufalí. Snad i vlasy si trhali…
 
TJ Sokol Suchdol - Atlanta Žižkov FC 2:2 (1:1)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Venda, Kotel, Kubišta, Jendys
Branky: 10. a 40. Venda
Před začátkem utkání bylo zřejmé, že případná remíza nás s největší pravděpodobností udrží v 5. lize i pro příští sezonu. A za skutečnost, že utkání nakonec skončilo dělbou bodů, můžeme vděčit Vendovi, který se ujal role kanonýra, a Lukinovi, který toho hodně pochytal.
Dvakrát jsme dotahovali náskok Atlanty a Venda si pro vstřelení svých dvou branek pronajal vždy desátou minutu každé půle.
 
TJ Sokol Suchdol - Bruchos HFC 6:2 (0:0)
Sestava: Malec, Pepino, Jendys, Mišák, Kubišta, Kotel, Doktor, Lukino, Jiřina, Dubino, Venda, Hotovson
Branky: 35. Venda, 37. Hotovson, 44.a 55. Kotel, 50. Doktor, 54. vlastní gól soupeře
Poslední utkání, v němž Bruchosu šlo o postup, jsme zvládli na výbornou. Kdo by čekal, že se po bezbrankové první půli strhne taková přestřelka? Opět přišla taková naše klasika, kdy jsme ztratili náskok 2:0, tentokrát během dvou minut. Poté jsme však uspořádali brankové hody a utkání dovedli do úspěšného konce.