Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODZIM 13

28. 2. 2014

Sokol Suchdol – Mestek 97 2:0 (1:0)
Sestava: Lukino - Malec, Kubišta, Venda, Kuba, Jiřina, Doktor, Tomáš, Pepino
Branky: Pepino, Venda

Utkání s týmem Mestek 97 FC se neslo v duchu nerozehranosti domácího Sokola, který měl odložen zápas prvního kola, a především v první půli byla čtvrtletní absence soutěžního utkání znát. Mestek měl více šancí, ovšem v zakončení se mu nedařilo. Jediná branka tak padla do jeho sítě po standardní situaci, která vzbudila vášně. Brankář zasáhl míč rukou mimo vápno a sudí to viděl: Kubišta přihrávkou nachází nabíhajícího Pepina a ten v pádu zasunuje míč za záda soupeřova brankáře. Vstřelená branka Sokolu přece jen pomáhá, kvalita jeho hry jde pomalu nahoru, ale další branka v první poli již nepadne.

Druhá půle je ze strany Sokola již koukatelnější, soupeře v útoku k ničemu příliš nepouští a když se po rozehrávce rohu a kombinaci Tomáše s Jiřinou prosadí Venda nekompromisní střelou pod břevno, zdá se, že je vše na dobré cestě. Obzvláště vezmeme-li v potaz, že někteří hráči Mesteka nesou vývoj skóre těžko a dorážejí na rozhodřího. Výsledkem je červená karta pro kapitána z nesportovní chování. Ve zbytku utkání se Sokolíci nikam neženou, snaží se především neudělat chybu v defenzivě. V jednom momentě se míč nebezpečně pohybuje v bezprostřední blízkosti Lukina, který dvěma slepenými zákroky skvěle zasahuje a zaslouženě si odnáší čisté konto. Vítězství po 13 utkáních (!) slaví s ostatními i benjamínek týmu Kuba, který si právě prožil premiéru v hanspaulské lize.

Sokol Suchdol - My 1:3 (1:0)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Kuba, Venda, Kotel, Kubišta, Malec, Pepino
Branka: Jiřina
Kotel po velmi dlouhé době na hřišti de facto posílá svůj tým do vedení, když by jeho přihrávka, kterou usměrní Jiřina do branky, stejně asi skončila v síti. Po přestávce jsme pod tlakem, špatně postavená zeď a poté dvakrát důraz před Lukinem, v závěru snaha korigovat, ale nedaří se proměnit. Škoda nastřelených tyčí a břevna.

Sokol Suchdol - Pěstební dělnice 3:3 (1:3)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Kuba, Venda, Kubišta, Malec, Pepino, Mišák
Branky: 24. Doktor, 35. Lukino, 59. Kuba
Brzy 0:3, zdá se ztracený zápas, naštěstí do půle snižuje Doktor, když protlačí míč do brány. Ve druhé půli Lukino přes celé hřiště lobuje golmana a minutu před koncem Kuba vyrovnává umístěnou střelou k tyči po pohledné kombinaci.

Sokol Suchdol - Pragochmel Blšany A 0:2 (0:0)
Sestava: LukinoDoktor, Kuba, Venda, Kubišta, Pepino
Obří hřiště a sestava bez střídání. Statečný výkon, lepší soupeř. Lukino v brance čaruje, po bezbrankovém poločase prohra o 2 branky. Pepino na beku.

Sokol Suchdol - Torpédo Řepy 1:1 (1:1)
Sestava: Lukino - Kubišta, Malec, Pepino, Venda, Doktor, Jiřina, Kuba
Branka: 7. Doktor
Vedeme gólem Doktora po ťukesu a nahrávce Kuby. Soupeř srovnává ve druhé půli hlavou po rohu, poté má ještě dvě naprosto stejné šance, naštěstí netrefuje branku. Venda v závěru technicky po zemi trefuje tyč.

Sokol Suchdol - Strážci Pomeranče 3:10 (1:6)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Kuba, Venda, Kubišta, Malec, Pepino
Branky: 11. Doktor, 36. a 58. Kuba
Když Doktor vstřelil v 11. minutě náš první gól, bylo to již za stavu 0:4. Soupeř mladší, rychlejší a u všeho o krok dříve, spadlo mu tam v prvních minutách takřka vše, čímž rozhodl o svém bodovém zisku.

Sokol Suchdol - Světlušky 0:3 (0:0)
Sestava: Lukino - Doktor, Pepino, Malec, Kubišta, Venda, Kuba, Jiřina, Lukino
Neoblíbený soupeř, v první půli držíme krok zhlediska vývoje skóre, ve druhé půli již vše neubráníme. Soupeř lepší a zaslouženě vítězí. Oproti minulé sezoně z naší strany mírný progres co se týče výkonu i skóre.

Sokol Suchdol - FC Beton 3:1 (3:1)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Venda, Kotel, Kubišta, Pepino
Branky: 3. Venda, 10. Kotel, 24. Kubišta
Parádní vstup do utkání, který zařídila dvojice ofenzívních hráčů Venda a Kotel. Když Kubišta střelou z ostrého úhlu posílá Sokoly do tříbrankového vedení, zdá se býti jasno. Nic na tom nezmění ani korigující branka soupeře před koncem první půle. Druhý poločas si již pohlídáme.

Sokol Suchdol - Horst 1. FC 1:1 (1:1)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Kuba, Kotel, Kubišta, Malec, Pepino, Mišák
Branka: 1. Kotel
Opět výborné entréé, Kotlův nápřah a 1:0 v první minutě! Soupeř, druhý tým tabulky, je ovšem velice zdatný, silný na míči a běhavý. Zápas je tak veden v poměrně vysokém tempu. Vyrovnání přichází po střele z dálky, která zůstává Lukinovi ukrytá za hráči. Ve druhé půli má soupeř o něco více příležitostí, které ovšem brankou neskončí. Pro nás velmi důležitý bod.

Sokol Suchdol - Free Team 6:0 (4:0)
Sestava: Lukino - Mišák, Doktor, Jiřina, Kubišta, Pepino
Branky: 17. Mišák, 21. 30. 55. Pepino, 25. 43. Kubišta
Horko těžko lepená sestava, Pepino po zranění kotníku, Mišák rovnou z postele po rozlučce s áčkem. Soupeř je na tom ještě hůře, hraje ve čtyřech v poli. Poměrně jednoznačná záležitost, Pepino střílí svůj premiérový hattrick. Řada šancí ještě nevyužita, soupeřův brankář předvádí pěkné kousky.

Sokol Suchdol - Hashlerka 1993 FC B 2:0 (1:0)
Sestava: Lukino - Doktor, Jiřina, Kuba, Kotel, Kubišta, Malec, Pepino, Mišák, Kuba
Branky: 1. Kubišta, 55. Jiřina
Soupeř krčící se téměř na dně tabulky na tom herně není až tak špatně, vyzrálý tým, který se nebojí běhat, technicky zdatný a hrající poměrně od podlahy. Zaskočen však je již v první minutě po Kubištově dorážce - tradiční úvod, na který jsou fanoušci Sokola zvyklí. Hra se přelévá ze strany na stranu, hraje se v tempu. Potíže činí oběma týmům kluzký povrch, který připraví na obou stranách nepříjemné chvilky. Zasahovat tak několikrát musí oba brankáři, několik akcí zůstává nedotažených, kdy chybí krok či krůček. Druhý gól na sebe nechává dlouho čekat. Postará se o něj pět minut před koncem dvojice Doktor - Jiřina. Prvně jmenovaný připraví milimetrový pas napříš vápnem a Jiřina krok před brankou uklízí do sítě. Vítězné rozloučení se sezonou.